Kirjoittaja Aihe: Speedfight 2 lisää vauhtia  (Luettu 3014 kertaa)

Poissa Erkkimies

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 17
Speedfight 2 lisää vauhtia
« : 27.09.18 - klo:23:17 »
Mites saisi speedfightin kulkemaan kovempaa? Variaattorin kuri on pois ja hukkaputki poistettu ja suutinta isonnettu. Menee tällä hetkellä tasasella n. 65 ja kiihtyy erittäin hyvin. Variaattorin säädöt on kohdillaan, että ei ole niistä kiinni. Pitääkö alkaa säätämään perävälien kanssa? Tavoite olisi, että menisi n. 70-80 ja mitään 70cctä en ole ostamassa.

Poissa MORPA

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 737
Vs: Speedfight 2 lisää vauhtia
« Vastaus #1 : 31.10.18 - klo:22:04 »
No viilaa peliin, eli pakoaukkoa yläreunasta ylöspäin ja jos männänrenkaiden katkoskohdat antaa myöden nin sitten vähän leveemmäksikin. Kanttakin kannattaa vähän laskea, eli ottaa siitä materiaalia pois silleen tasasesti. Kyllä näihin hommiin löytyy neuvoja vaikka yuotubesta. Ihan vaan kierroksia lisää jos kerta variaattori on selkeesti kunnossa. Perus 2T-koneen viritystä, mitään oikotietä järjettömiin nopeuksiin ei ole. Tossa noi niinku pääasiassa oli mitä voit tehdä jos meinaat nollabudjetilla toimia. Toimiva tehoputki olis kanssa yks juttu, mut ei onnistu nollabudjetilla ellet pölli sitä putkee. Muutenkin vähän sellanen kalliimpi homma hankkia niitä putkia kun ei tiedä mikä toimii ja mikä ei. Giannelli Extra on ihan hyvä lähtökohta, mutta ei se mun mielestä mikään kierrosputki ole, vaikka muuten piikittää ihan kivasti. Se piikki ainakin mun Kymcossa loppuu 7000rpm kohdille, eli ei taida auttaa.

Kun nyt kuitenkin joudut sitä laitosta purkamaan aika paljon, niin jos nyt vaikka joku uus 50ccm viripytty vois olla hyvä idea.

No jos ei ole rahaa laittaa, eikä osaamista tai mielenkiintoa purkaa sitä konetta, niin eipä tuossa ole mitään tehtävissä. Hyvinhän se nytkin kulkee ;)
Liikennesika.